Onze doelstelling

Er zijn kansen genoeg in de wereld, de wereld is groot en er is genoeg voor iedereen. Maar als je nooit kansen gekregen hebt omdat de situatie het niet toelaat, dan blijf je klein en denk je klein, je wereld wordt klein. Je denkt dat je niet slim bent. terwijl er binnen in je een heel slim kind aanwezig is en dat kind hoeft alleen maar tot bloei te komen en hulp te krijgen om in zichzelf te gaan geloven en te ontwikkelen.

Stichting Dilser wil de kinderen laten bloeien, kansen geven. Zodat kinderen de mogelijkheid krijgen om kun kwaliteiten te ontdekken, te geloven in zichzelf, groot te worden, te studeren en zichzelf te ontwikkelen.

De Stichting plant het zaadje en geeft kansen.

Op de wereld leven veel kinderen in armoede en wachten op een kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen graag voor de kansarme kinderen wat betekenen en hun stem worden over de hele wereld. Door mogelijkheden voor kansarme kinderen te creƫren komen wij direct de armoede tegemoet. Door een vak geleerd te hebben kunnen zij werk vinden en weten hoe te solliciteren.

Op deze manier pakken wij het armoede probleem vanaf de grond aan.

En zo worden zij de kansrijke kinderen, met mogelijkheden tot ontwikkeling en ruimte voor een mooie toekomst.

Naast het helpen van de kinderen denken wij ook aan het milieu en hergebruik, want juist de wereld waarin zij leven, en hoe wij ermee omgaan is heel belangrijk voor hun toekomst.